Links

 

Techniek Nederland
Kroon en Zn is lid van Techiek Nederland. Techniek Nederland de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Veldwijk Aannemers
Veldwijk aannemers v.o.f. is een aannemingsbedrijf in Burgelijke en Utiliteitsbouw in de regio Haarlem.

Aannemingsbedrijf j.Plevier en zn. bv
Aannemingsbedrijf j.Plevier en zn. bv te Bloemendaal is een betrouwbare partner van ons.

Wienerberger
De Nederlandse afdeling van Wienerberger brengt een ruim assortiment keramische dakpannen op de markt onder de merknamen Narvik, Janssen-Dings, Pottelberg, Aleonard, Bisch en Migeon. Het omvat maar liefst 24 verschillende modellen dakpannen met bijbehorende hulpstukken in meer dan 50 kleuruitvoeringen.

Monier
Monier behoort wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van dakproducten. voorheen Lafarge Dakproducten. Monier Dakproducten heeft in Nederland verkoopkantoren in Montfoort en Roermond. Daarnaast productielocaties in het zuiden en westen van Nederland.

Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI)
Wij zijn een erkend installateur en aangesloten bij de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren.

Haarlemonline 
Alles over Haarlem ede haarlemse bedrijven: Loodgieters en dakbedekkingen.

contact

  • Loodgietersbedrijf Kroon en Zn
  • Kleverlaan 26
  • 2023 JG Haarlem
  • 023 - 5 267 167

openingstijden

Ma t/m Vrij  08:00 - 17:00

tn
sei
iwn